Как да получите подстригване през пролетта? Красиви прически през 2019 година
До пролетта вече е под ръка, природата скоро ще започне да се събужда бавно и да се обновява. Много жени в навечерието на пролетта също имат жажда за обновяване. Искам да променя нещо в себе си, да изглеждам особено привлекателна, млада, свежа - нали?

Най-лесният вариант за тази промяна е подстригване. В зависимост от това, пропорциите на лицето се променят и виждате напълно различен човек в огледалото. Благодарение на успешната прическа можете да изглеждате по-млади от няколко години. Съгласете се да имате прическа ще бъде много по-евтино, отколкото да правите анти-стареене на лицето. Някои жени, които са носели дълга коса, казват, че тъй като са го изрязали, изглеждат много по-млади и дори по-тънки.

Предлагам да разгледам най-модерните прически от този сезон:

1. Радикално "пикси"piksi

По-добре е тази прическа да стане асиметрична. Така че ще бъде по-удобно да оформите косата си, освен това те няма да изглеждат много къси. И ако решите да осветлите някои нишки, това ще бъде още по-впечатляващо, защото ярки направления освежават всеки образ, независимо от възрастта. По този начин, можете да "нулирате" 5 години.piksi

2. Каре  „боб“

Друга тенденция е прическата Боб. Не е необходимо да скъсява косата си много. Можете да запазите средната дължина - до брадичката или средните скули. Може да се носи като спретнато и безгрижно. Освен това, небрежност още по-изгодно подчертава младостта и привлекателността.

3. Прически с плитки

Косите, особено на светла или червена коса, изглеждат много сладки. И ако направите висока прическа на плитки, можете да се почувствате като млада красота от руска приказка. Такива техники за красота правят всяка жена на 7-10 години по-млада.

В прическата на плитката, можете да го поправите с помощта на фиби с цветя, кристали или мъниста - този декор ще направи изображението по-лек, ще му даде момичешка игривост.

4. Виолетови тонове

Най-популярните нюанси на тази година са "патладжан" или "тъмна слива". Особено този диапазон е подходящ за брюнетки - комбинация от сливи в главата на косата изглежда много благородна. Освен това, стилистите препоръчват да се боя върху корените с тъмен цвят, и да направи по-леки.