Предимства на маникюра с  гел-лак
В допълнение към факта, че това е много атрактивен маникюр, той може да служи като декорация за ноктите ви за дълго време, до един месец. С маникюр гел лак няма алергична реакция. Той е способен да скрие недостатъците на ноктите, без да те дразни с остър мирис. Във всеки случай на осветление може да свети ярко. Гелът за маникюр гел ще създаде разнообразие от безупречни изображения с различни стилове и ще ви зарадва с оригиналния си дизайн.

Благодарение на разнообразието от техники, можете да придадете чар на късите нокти, да разнообразят с красиви дизайни средни нокти, въплъщават изтънчени фантазии на дълги нокти. Гелът за маникюр гел ще изглежда страхотно на квадратни, овални, бадемови и остри нокти.

маникюр с гел лак
Популярни техники модерен маникюр гел лак
В модерен маникюр гел лак има не само ярка цветова палитра, но и разнообразие от техники за маникюрно изпълнение.

Класика в красив маникюр
За любителите на лаконичното сдържане, модерен дизайн на едноцветен маникюр гел лак, деликатни лунни опции и красота на френски уикенд и ежедневен маникюр.

В класиката на 2019 г. модните пастелни нюанси, близки до естествените тонове, с деликатни вариации за всички поводи. В почивка маникюр, можете да комбинирате техниката на яке с луна или монофонични. Монохроматичният гел за маникюр може да бъде лъскав и матов, както за къси, така и за дълги нокти.маникюр с гел лак