Балаяж или Омбре ?
От година на година салоните за красота ни радват с голям брой нови продукти и модерни процедури. Тенденцията за няколко сезона е естествена и природна красота. Ето защо популярността на Ombre и Balayage стана много популярна. И ако първият отдавна е на устните на всеки, вторият е само в модата. Резултатът му ще бъде дълбок цвят и лъскави нишки, в които горещото лятно слънце изглеждаше заплетено. Образът ще придобие романтична, деликатна и женствена нотка, а тенът ще се подобри, сякаш през последните пет години и не беше.

Ако обичате да разглеждате лъскави списания, да гледате нови модни тенденции и да гледате живота на знаменитости, тогава вече имате ясна представа какво представлява тази нова тенденция. Balayazh украсява главите на такива известни жени като австралийската актриса Роуз Бърн, Лорън Конрад, супермоделът Жизеле Бундхен, Джулия Робъртс, Сара Джесика Паркър и, разбира се, Ерин Уасън.БалеажБалеаж

Как да получите подстригване през пролетта? Красиви прически през 2019 година
До пролетта вече е под ръка, природата скоро ще започне да се събужда бавно и да се обновява. Много жени в навечерието на пролетта също имат жажда за обновяване. Искам да променя нещо в себе си, да изглеждам особено привлекателна, млада, свежа - нали?

Най-лесният вариант за тази промяна е подстригване. В зависимост от това, пропорциите на лицето се променят и виждате напълно различен човек в огледалото. Благодарение на успешната прическа можете да изглеждате по-млади от няколко години. Съгласете се да имате прическа ще бъде много по-евтино, отколкото да правите анти-стареене на лицето. Някои жени, които са носели дълга коса, казват, че тъй като са го изрязали, изглеждат много по-млади и дори по-тънки.

Предлагам да разгледам най-модерните прически от този сезон:

1. Радикално "пикси"piksi

По-добре е тази прическа да стане асиметрична. Така че ще бъде по-удобно да оформите косата си, освен това те няма да изглеждат много къси. И ако решите да осветлите някои нишки, това ще бъде още по-впечатляващо, защото ярки направления освежават всеки образ, независимо от възрастта. По този начин, можете да "нулирате" 5 години.piksipiksi

2. Каре  „боб“

Друга тенденция е прическата Боб. Не е необходимо да скъсява косата си много. Можете да запазите средната дължина - до брадичката или средните скули. Може да се носи като спретнато и безгрижно. Освен това, небрежност още по-изгодно подчертава младостта и привлекателността.

3. Прически с плитки

Косите, особено на светла или червена коса, изглеждат много сладки. И ако направите висока прическа на плитки, можете да се почувствате като млада красота от руска приказка. Такива техники за красота правят всяка жена на 7-10 години по-млада.

В прическата на плитката, можете да го поправите с помощта на фиби с цветя, кристали или мъниста - този декор ще направи изображението по-лек, ще му даде момичешка игривост.

4. Виолетови тонове

Най-популярните нюанси на тази година са "патладжан" или "тъмна слива". Особено този диапазон е подходящ за брюнетки - комбинация от сливи в главата на косата изглежда много благородна. Освен това, стилистите препоръчват да се боя върху корените с тъмен цвят, и да направи по-леки.