Професионалната боя за коса Farmavita Life color Plus позволява да сте горда притежателка на красива блестяща коса с интензивен цвят. Минимизирания молекулярен размер на кремообразната боя помага за по-дълбокото проникване във фибрите на косъма и задържането на цвета за по-дълго. Боята не изсушава косата, напротив задържа влагата в него. Косата е здрава, лъскава и лесна за разресване. 100% покритие на белите коси дължащо на се на висококачествени пигменти и богати цветове
Боята се смесва с оксидиращата емулсия 1:1,5 или 1:2 при супер изсветляващите нюанси.
Смесете 1:1 за получаване на по-наситени нюанси.
 
- За боядисване тон върху тон - използвате оксидант 10vol (3%) за 30-40 мин
- За покриване на бяла коса -  използвате оксидант 20vol (6%) за 30-45 мин
- За изсветляване с 2-3 тона - използвате оксидант 30vol (9%) за 30-40 мин
- За изсветляване с 4-5 тона - използвате суперизсветляващи нюанси и оксидант 30vol  /40 vol (9% / 12%) за 40-45 мин
 
Начин на употреба:
- При първо боядисване (естествена коса) нанесете боята по дължините и оставете за около 20 мин , след това нанесете в корените и оставете още 20 мин. Общо време за престой 40 мин. При боядисване на бяла коса престоят е 45 мин.
- При боядисване на израснали корени първо боядисайте тях и оставете за 20-30 мин. Останалата смес нанесете върху дължините и оставете за още 10-15 мин. Общо време за престой 30-40 мин.

Когато цветът е от изсветляващите тонове нанесете само върху корените
- От 0% до 50% бяла коса приложете желания цвят
- От 50% до 100% бяла коса - смесете половината туба от желания цвят + половината от съответстващия му натурално интензивен нюанс. След това смесете с оксидант, както е посочено. (например: 6.35 + 6.00)
 
Употреба на бустерите:
- За да постигнете силно наситен и интензивен цвят смесете избрания бустера с предпочитания цвят на боята. Тази смес се прибавя към оксидант (20V, 30V, 40V) в съотношение 1:1.5 . ПРИМЕР (боя 40мл + бустер 20мл + оксидант 90мл) Време за престой - 35 мин
- За получаване на повече от 1 нюанс смесете бустера с оксидант (20V, 30V, 40V) в съотношение 1:1 .

Време за престой - 35 мин

Разлика между професионална боя и боя за домашно боядисване!

Боята за коса, предназначена за домашна употреба, е няколко пъти по-агресивна към косъма от тази за професионална употреба.Има повишено съдержание PPD / което може да предизвика алергии/. Докато професионална боя е по-малко агресивна , има в своята формула масла и добавки и покривна.

При домашно боядисване без знания на колористика можете да изберете грешен цвят ,особенно ако косата преди беше боядисвана.Цветовете могат да се интерферират. В домашни условия не може да се получи желания цвят. Особенно това става при изсветляване на коса. Вместо блондинка - можете да станете оранжева.По -добре отидете на професионален фризьор ,кой то работи с професионални продукти. Тази наука -колористика се изучава години наред. Бъдете сигурни че във фризьорски салон  ще се погрижат добре за косата ви. Освен това не нанасяте боя равномерно и тя с всяко последващо боядисване се натрупва по дължините и по краища на коса. Изсветляването на коса с блондор в домашни условия без знания на колористика може да ви докара меден цвят вместо рус , да ви изтощи косата . И пак за желан цвят трябва да отидете в салона за красота!

Обичайте косата си ! Тя е вашата корона!

Как да получите подстригване през пролетта? Красиви прически през 2019 година
До пролетта вече е под ръка, природата скоро ще започне да се събужда бавно и да се обновява. Много жени в навечерието на пролетта също имат жажда за обновяване. Искам да променя нещо в себе си, да изглеждам особено привлекателна, млада, свежа - нали?

Най-лесният вариант за тази промяна е подстригване. В зависимост от това, пропорциите на лицето се променят и виждате напълно различен човек в огледалото. Благодарение на успешната прическа можете да изглеждате по-млади от няколко години. Съгласете се да имате прическа ще бъде много по-евтино, отколкото да правите анти-стареене на лицето. Някои жени, които са носели дълга коса, казват, че тъй като са го изрязали, изглеждат много по-млади и дори по-тънки.

Предлагам да разгледам най-модерните прически от този сезон:

1. Радикално "пикси"piksi

По-добре е тази прическа да стане асиметрична. Така че ще бъде по-удобно да оформите косата си, освен това те няма да изглеждат много къси. И ако решите да осветлите някои нишки, това ще бъде още по-впечатляващо, защото ярки направления освежават всеки образ, независимо от възрастта. По този начин, можете да "нулирате" 5 години.piksi

2. Каре  „боб“

Друга тенденция е прическата Боб. Не е необходимо да скъсява косата си много. Можете да запазите средната дължина - до брадичката или средните скули. Може да се носи като спретнато и безгрижно. Освен това, небрежност още по-изгодно подчертава младостта и привлекателността.

3. Прически с плитки

Косите, особено на светла или червена коса, изглеждат много сладки. И ако направите висока прическа на плитки, можете да се почувствате като млада красота от руска приказка. Такива техники за красота правят всяка жена на 7-10 години по-млада.

В прическата на плитката, можете да го поправите с помощта на фиби с цветя, кристали или мъниста - този декор ще направи изображението по-лек, ще му даде момичешка игривост.

4. Виолетови тонове

Най-популярните нюанси на тази година са "патладжан" или "тъмна слива". Особено този диапазон е подходящ за брюнетки - комбинация от сливи в главата на косата изглежда много благородна. Освен това, стилистите препоръчват да се боя върху корените с тъмен цвят, и да направи по-леки.

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Балаяж или Омбре ?
От година на година салоните за красота ни радват с голям брой нови продукти и модерни процедури. Тенденцията за няколко сезона е естествена и природна красота. Ето защо популярността на Ombre и Balayage стана много популярна. И ако първият отдавна е на устните на всеки, вторият е само в модата. Резултатът му ще бъде дълбок цвят и лъскави нишки, в които горещото лятно слънце изглеждаше заплетено. Образът ще придобие романтична, деликатна и женствена нотка, а тенът ще се подобри, сякаш през последните пет години и не беше.

Ако обичате да разглеждате лъскави списания, да гледате нови модни тенденции и да гледате живота на знаменитости, тогава вече имате ясна представа какво представлява тази нова тенденция. Balayazh украсява главите на такива известни жени като австралийската актриса Роуз Бърн, Лорън Конрад, супермоделът Жизеле Бундхен, Джулия Робъртс, Сара Джесика Паркър и, разбира се, Ерин Уасън.БалеажБалеаж