Мигли косъм по косъм,3D и 6D ефект/Russian Volume Lashes

 

 Удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм това е нова технология,която изисква много майсторство и прецизност.Мигли стават по-дълги,по-гъсти,а поглед - дълбок и изразителен.Това е мечта за многи жени. Някои имат естествени  хубави мигли.Но късметът не е за всички. 3D мигли - това са много нежни снопчета ,които се лепят косъм по косъм върху всяка мигла. И правят наши мигли супер гъсти.Създава се така наречен 3Д или 6Д ефект.Това предлага салон за красота МАДОННА София

Мигли 3D или 6D 

Красивите мигли придават на окото изразителност, а тяхната дължина и гъстота могат да придадат неповторима женственост и красота.

 Салон " MADONNA "  започна да работи по методиката за вграждане на мигли “косъм по косъм”  от 2014 г. За този период през нашите салони са минали много доволни клиенти  защото това е един много добър и естествен метод, щадящ собствените мигли.

 За да го работиш се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем и цветен нюанс.

Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала. Лепилото, което се прилага е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина.

Собствените ни мигли имат много кратък „живот”, затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите. Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима.

 Можете да бъдете спокойни, че миглите ви няма да паднат нито по време на плуване, нито след свалянето на вечерния грим!

Цена мигли от коприна: 40 лв. (+ 10 лв, за изключителна гъстота); профилактика 20 лв. (+10 лв. за изключителна гъстота)

 Копринени мигли

Най-новият хит сред дамите, които искат да имат видимо по-дълги и гъсти мигли са изкуствени мигли 8 ,10 12  обикновено естествена извивка C.

Tази процедура може да се открие  в наш салон за красота .

Миглите от норка са любими на звезди като Дженифър Лопес, Ким Кардашиян и Хайди Клум, които ги използват, за да придадат по-изразителен вид на погледа. Дизайнерът на миглите от норка Жанет Винс обясни, че тези мигли са хит сред жените, които търсят по-естествен, но ефектен вид и уточни, че за направата на миглите се.подбират най-подходящите косъмчета след изресването на норката без тя да бъде наранявана.

Поставянето продължава около един час, защото всяка една мигла се вгражда отделно.

 Цена за 3 Д: 70 лв. (+ 20 лв, за изключителна гъстота); профилактика 40 лв. (+10 лв. за изключителна гъстота) 

Ленти и снопчета като допълнение към грим:

Удължаване с отделни снопчета

 Това е по-стария вариант, който издържа около седмица. Придава много добър обем и дължина, но недостатъкът му е, че когато се отдели някое снопче, може видимо да бъде забелязаналипсата на обем в този участък.

 Цена: 1 лв./1 бр.

 Удължаване с цели ленти мигли

 При този вариант миглите се залепят върху клепача под формата на цяла лента. Използват го най-често в киното или за специални случаи, когато се изисква за кратко време да впечатлите околните с “кукленски вид”. Това е евтин, но нетраен метод и издържа не повече от един ден. С малко повече умение и търпение, всеки може да се научи сам да ги слага и сваля.