Трайно изправяне с Бразилски кератин

Много хора си мислят ,че съставките са от Бразилия и от там - името на продукта.Всъщност за първи път процедура била направена именно там.
Съставките се извличат от екстракт на кератин от вълната на новозеландските овце.Кератин е белтък,който е 80 %от състава на човешки косъм.Кератинът прониква в косъм и запълва празнините в него.След това термично се запечатва с преса.Бразилски кератин още наричат течна коса и възстановява коса до 80%.Ако косата се измива с безсулфатен шампоан,косата остава права 6 месеца.
Гладка здрава коса изглежда много добре – такова е желанието на всички жени, които ежедневно са принудени да отделят часове за създаването на поредния шедьовър.Въпреки това стресс,рязката промяна в температурите, често употребяване на преси и сешоари,пушене,ултравиолетово излъчване и неправилното хранене нанасят на косата Ви непоправими увреждания, от които тя губи еластичност, красотата и блясъка си.Освен това, създаването на прически се усложнява от факта, че често те трябва да са в другата крайност на това, с което ни е дарила природата: притежателките на прави коси, по правило искат да ги накъдрят, а къдравелките обратното - да ги изправят.За щастие най-после има нова революционна технология за постигането на този ефект –бразилско кератиново изправяне на косата. За разлика от останалите професионални средства тази процедура не променя структурата на косъма, което ще Ви позволи да продължите да изглеждате различно. Заедно с това косата Ви става послушна като времето за оформянето й съществено се съкращава, а прическата Ви винаги е на висота.Процедурата се смята за щадяща и абсолютно безопасна. Тя е подходяща за редовно използване и може да се прилага на боядисана, изсветлена и даже силно увредена коса.Както става ясно от названието, основна роля играе кератина – белтък с високо съдържание на цистин, аминокиселина, която отговаря за състоянието на косата и ноктите.

Посещения: 175